תפריט ראשי עליון
התנתק
התחבר
דלג לתוכן העמוד
צור קשר
العربية
English
Русский
תפריט ראשי
אודות
הנהלה
מנהלים בעבר
חזון
ציוני דרך
בטיחות המטופל
סגל ביה"ח
עמותת הידידים
סרטי סיכום שנה
מחלקות רפואיות
אגף כירורגי
אגף פנימי
ליס ליולדות ונשים
דנה דואק לילדים
ביה"ח שיקומי
אגף דימות
רפואה דחופה - מיון
פסיכיאטריה
מרפאות ומכונים
מעבדות
רפואה מונעת-מלרמ
רפואה היפרברית-תא לחץ
קורונה
מרכז לוין-חדשנות כירורגית
אסתטיקה
מ.ט.ס - מרכז סימולציה
מקצועות הבריאות
I-Medata AI Center
בית ספר לאחיות
מידע, שירות ותורים
מוקד תורים דיגיטלי
שירותים בדיגיטל
אתר אישי-כניסה
אתר אישי -עזרה
העברת הפניות לקביעת תור
איכילוב HOME
מצבים רפואיים
ניתוחים ובדיקות
בדיקות מעבדה
חיפוש רופא.ה
מחקר ופיתוח
מחקר - COVID
להשתתפות במחקר
קריירה באיכילוב
משרות
קריירה באיכילוב- סל של יתרונות
מכרזים
סגל ביה"ח
beWell
כנסים
פגישות סגל 21-22
פגישות סגל 23'
כנס בינלאומי WLH
השתלמויות מחו"ל
מתחם אונליין
פודקאסט-וואלה
הארץ Labels
אטמוספירה
כתבות ומאמרים
סרטונים
במרכז העניינים
תפריט פעילויות
תיק רפואי -Log in
זימון תור
מחשבוני בריאות
מפת התמצאות
חיפוש רופא.ה
פניות ציבור
תרומות
תפריט עמוד
מקצועות הבריאות
המרכז הרפואי תל אביב
חיפוש אנשי סגל
מקצועות הבריאות
תפריט עמוד
תוכן דף
מקצועות הבריאות באיכילוב:
המחלקה לתזונה ודיאטה
השירות הסוציאלי
ריפוי בעיסוק
פיזיותרפיה
השירות הפסיכולוגי
רנטגנאים
אגף מעבדות
במרכז הרפואי כ-20 מעבדות המבצעות בדיקות בכל תחומי הרפואה: ביוכימיה, המטולוגיה, מיקרוביולוגיה, אימונולוגיה, אנדוקרינולוגיה, פתולוגיה גנטיקה, בנקאות דם ועוד
השירות הסוציאלי
השירות הסוציאלי עוזר לחולה ולבני משפחתו בהתמודדות עם החולי והשלכותיו
השירות הפסיכולוגי
פסיכולוגיה-קלינית | רפואית | התפתחותית | שיקומית | לצוותים רפואיים
מכון פיזיותרפיה ובריכה שיקומית
המכון מעניק טיפולי פיזיותרפיה הן למאושפזים במרכז הרפואי והן לזקוקים לשרותיו האמבולטוריים
ריפוי בעיסוק - מכון
מטרת הטיפול בריפוי בעיסוק, היא להחזיר את האדם לתפקוד עצמאי מרבי
רנטגנאים
הרנטגנאים של המרכז הרפואי ת"א אמון על הפעלת הציוד הטכנולוגי המתקדם הקיים באגף הדימות. המערכות הדיגיטליות ברנטגן מאפשרות כיום לספק בדיקות אמינות ואיכותיות
תזונה ודיאטה
מטרתו של הטיפול התזונתי באנדומטריוזיס היא הפחתת הדלקתיות, תמיכה בתסמינים המאפיינים את המחלה ויצירת מערכת יחסים בריאה וחיובית עם האוכל.
תפריט ניווט תחתון