תפריט ראשי עליון

תפריט עמוד

תוכן עניינים

​המזון מהווה חלק משמעותי בחיינו, הן בפן הבריאותי והן במשמעות הרגשית והחברתית. בקרב החולים במחלת מעי דלקתית, התזונה מהווה גורם משמעותי המשפיע על עוצמת הדלקת.
במטרה לתת למטופלינו מידע בנושא תזונה מותאמת, ערכנו עבורכם חוברת מתכונים המאגדת הסברים לגבי קבוצות מזון אשר עשויות להשפיע על הפחתת הדלקת. לצד כל קבוצת מזון הובא מתכון פשוט וטעים.


                                        


החוברת נכתבה וצולמה בשיתוף פעולה בין דר' ניצן מהרשק, מנהל היחידה למחלות מעי דלקתיות, התזונאית דר' נעמי פליס מהמרכז הרפואי תל אביב והצלם אבישי פינקלשטיין.

הקליקו כאן לחוברת ההמלצות התזונתיות המותאמות לחולים במחלת מעי דלקתית. 

יחידות ומרפאות

תפריט ניווט תחתון