דרושים מתנדבים למחקר לבדיקת חיסון חדש כנגד מחלת השפעת
•
מיומנו של פרופסור
•
בואו נדבר על זה
•
מתחדשים...
•
הרז של אולגה
•
הבלוג של הסקסולוג
•
רק רציתי לדעת
•
הטבות החודש
•
אירועי החודש
חדשות המרכז הרפואי
 
מחקר חדש מצא בסיס גנטי לתסמונת של היעדר טביעות אצבעות
חדש במרכז הרפואי: טיפול אנדוסקופי בפרפור פרוזדורים
מיומנו של פרופסור
 

שלום לכם,
החופש הגדול מאחורינו, ושנת הלימודים לפנינו. בגליון זה נספק לכם מספר עצות באשר למניעת מחלות חום ואחרות בקרב ילדים, מתי וכיצד מותר או אסור לשלוח אותם למסגרות הלימודיות (גן או בי"ס). במהלך החודש יצויין יום המודעות למניעת סרטן הערמונית, ואנו מזמינים אתכם לערב בריאות ייעודי שנקיים בנושא, וכן לעיין במידע אודות בדיקת ה-PSA החשובה. לקראת ראש השנה, נעלה את התפוח על ראש שמחתנו במדור התזונה; עוד נספר על המרכז החדש ללידה טבעית, נביא עצות להחזרת הזוגיות למסלול הנכון, וכרגיל הטבות ואירועים.

בברכת שנה טובה ובריאה מתמיד,

 

שלכם,
פרופ' שלמה ברלינר
מנהל רפואי, beWell


בואו נדבר על זה
 
"שלום, זו הגננת, הילד חולה...""שלום, זו הגננת, הילד חולה..."

הילד משתעל, משלשל, מאנפף; היה לו חום שלשום. זו לא תחילתו של חמשיר, זו המציאות היומומית של ההורים, שלא תמיד יודעים מתי אפשר לשלוח את הילד החולה למסגרת לימודית, ומתי יש להשאירו בבית. על מנת לסייע לכם בהחלטה זו, אנו מביאים בפניכם את הנחיות איגוד רופאי הילדים בנושא. כמו כן, קיבצנו למענכם מדריך חיסונים עדכני, מינקות ועד בגרות, שעשוי גם הוא לסייע במניעת מחלות חום ואחרות בקרב ילדיכם.


לקריאת הכתבה
מתחדשים...
 
ללדת זה בטבע שלךללדת זה בטבע שלך

לידה היא כנראה ההתחלה החדשה האולטימטיבית. אם תמיד חלמת ללדת "כמו שילדו פעם", באופן טבעי וללא התערבות רפואית, עם 'בונוס' של מיילדת צמודה, אנו בביה"ח "ליס" ליולדות, מביאים לך בשורה לשנה החדשה: המרכז החדש ללידה טבעית. המרכז ממוקם בתוך מתחם חדר לידה, ומציע ליולדת לידה טבעית בפרטיות מלאה וברוגע, עם גב רפואי של בית חולים, למקרה הצורך.


להמשך הכתבה
הרז של אולגה
 
הכל אודות סגולות התפוחד"ש לשלגיה... הכל אודות סגולות התפוח

מוצא התפוח באסיה ויש הטוענים שהוא יובא לאירופה על ידי אלכסנדר מוקדון. כיום, קיימים כ-7,500 זנים שונים של תפוחי עץ בעלי טעמים, גדלים וצבעים שונים. אפשר לאכול את התפוח כפרי טרי, אפוי או מבושל, לעשות ממנו מיץ, סיידר ועוד ועוד.
בכתבה שהכנו, תוכלו לקרוא עוד על הפרי שאוטוטו יככב בשולחן החג שלכם.


להמשך הכתבה
הבלוג של הסקסולוג
 
חוזרים לשגרהחוזרים לשגרה

לאחר החופש הגדול, הגיע הזמן לחזור לתלם ולהתחיל לשקם את הזוגיות שיצאה לחופש. הסקסולוג נותן עצות השוות זהב.


להמשך הבלוג
רק רציתי לדעת
 
בדיקת PSA לגילוי סרטן הערמונית

כיום, ניתן ומומלץ לבצע בדיקת דם פשוטה, המאפשרת גילוי מוקדם של סרטן הערמונית.

הבדיקה, המכונה PSA, בודקת את רמות האנטיגן שיש לאדם במחזור הדם בזמן נתון. רמות גבוהות של האנטיגן, עלולות להצביע על אחת ממגוון מחלות, אותן ניתן וצריך למנוע.


להמשך המושג
הטבות החודש
 

הטבות בריאות

הטבת איכות חיים


לכל ההטבות
אירועי החודש
 

16.9: כנס "ליס" לנשים הרות בגני תקווה

19.9: "תרבות לבריאות" - הרצאה והצגה

הרצאה בנושא מניעת סרטן, ההצגה "סוף טוב".
 

20.9: "להוציא את הערמונית מהאש"

ערב הרצאות בנושא בריאות הערמונית

8-30.9: בעיניים של "דנה"

תערוכת תמונות שצולמו על ידי ילדים בביה"ח "דנה-דואק"


לכל האירועים
לאתר beWellלהסרה מרשימת התפוצה לחץ כאן